2016-11-05 09:57:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Valaki alaposan felbosszantja

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai beszélgetések során legyen fokozottan óvatos, mert egy féltve őrzött titka váratlanul napvilágra kerülhet, és ezzel kényes helyzetbe sodorhatja magát, vagy egy rokonát. Az is előfordulhat, hogy egy meggondolatlan kijelentéssel megsérti azt, akit nem is akart.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kissé elbizonytalanodik, nem tudja, változtatnia kellene az életén, vagy ellenkezőleg, maradjon minden a régiben. Talán a párkapcsolatát nem érzi annyira biztosnak, mint korábban. Este egy beszélgetés során sok minden tisztázódhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Új szerelem van kilátásban az Ikrek jegy szülöttei számára. Persze, ha ön már házas, és elégedett a kapcsolatával, jelenthetik a mostani bolygóállások a kapcsolat megújulását is valamilyen téren.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne folytasson struccpolitikát! Ha nem beszél róla, attól még megmaradnak a gondok… Egy rokonával is összetűzésbe kerülhet, régi sérelmek törnek most a felszínre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma nagyon fáradékony lehet, túlhajtotta magát a héten, és ez fizikai panaszokat is okozhat. Ügyeljen egy kicsit jobban az egészségére, pihenjen, regenerálódjon – ezúttal végezze valaki más ön helyett a házimunkát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szüksége lenne egy kis egyedüllétre, hogy legyen ideje feldolgozni az elmúlt időszak történéseit. Kerülje ma a zajos szórakozóhelyeket és társaságokat. A párjával csodálatos estét tölthet kettesben!

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Kellemes napot ígérnek önnek a csillagok. Egy rendezvényen régi barátaival találkozik, és remekül elbeszélgetnek. Talán érdemes lenne többször találkoznia az ismerőseivel! Este sok flörtben lehet része, menjen szórakozni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne tervezzen sok programot mára! Töltsön sok időt a szerettei körében, most ez tenne a legjobbat önnek. Ha vásárolni megy, alaposan gondolja át, mire költ, mert most veszteség érheti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki alaposan felbosszantja önt az állandó megjegyzéseivel. Ne foglalkozzon az illetővel, valószínűleg csak az irigység beszél belőle! Szerencsére a párja is ön mellé áll, és hangot is ad a véleményének!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ön egyedülálló, akkor igazán kedvező napra számíthat. Persze a szerelemhez kell egy kis bátorság is – kezdeményezzen, ha megtetszik önnek valaki! Most biztos lehet abban, hogy az illető is vonzónak találja önt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Unalmasan indul a nap, később viszont nagyon jóra fordul. Egy társas összejövetelen fontos kapcsolatokat, sőt, új üzleti partnereket is szerezhet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemes hangulatban indul a napja. A pénzére nagyon vigyázzon, a horoszkópja szerint ma egy csaló átverheti, vagy elveszítheti az értékeit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: